Magyar English 日本語
Sun

MEGOLDÁSOK

Egyedi szoftverfejlesztés

Az ITware közepes és nagyvállalatok számára fejleszt üzletileg létfontosságú alkalmazásokat, mint a nagyvállalati informatikai piac meghatározó szállítója. Megoldásainkkal segítjük a

területén működő ügyfeleinket piaci sikereik elérésében. 

 

Ügyfeleink számára teljes üzleti megoldásokat nyújtunk, mind funkcionalitást, mind szoftvereink életciklusát tekintve.

 

Bővebben...

Okostelefon és Tablet alkalmazások

A szolgáltatásszektor szereplőinek folyamatosan követni kell a rohamosan változó piaci trendeket, így az online jelenléten kívül már az okostelefon és tablet alkalmazásokra is érdemes kellő figyelmet fordítaniuk. Az okostelefon és tablet alkalmazások használatával a vállalatok lépéselőnyre tehetnek szert azokkal a versenytársakkal szemben, akik még nem teremtették meg ezt a közvetlen kapcsolatot az okostelefon-tulajdonosok fizetőképes tömegeivel.

 

 

Bővebben...

AGENTware - Szerződéskötés érintésre

Az AGENTware tökéletes megoldás a helyszíni értékesítés támogatására. Megkönnyíti az ügynökök munkáját, akik okostelefonon vagy tableten, interaktív módon mutathatják be az értékesítendő szolgáltatásokat vagy termékeket. Segítségével a teljes szerződéskötési folyamat - az igények felmérésétől az ajánlatadáson át az aláírásig - már az első ügyféltalálkozó alkalmával lebonyolítható.

Bővebben...

Kojimori - M2M távoli adatgyűjtés

A Kojimori egy innovatív, cloud-alapú automatizált mérésadatgyűjtő rendszer, melynek fő szolgáltatása a különböző típusú és eltérő térbeli elhelyezkedésű mérőeszközök, szenzorok által gyűjtött adatok tárolása és megjelenítése. Az ITware által fejlesztett rendszer számos olyan területen - köztük a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, turizmusban - nyújt megbízható megoldást, ahol különböző környezeti tényezők, mint például a hőmérséklet, páratartalom, oxigéntartalom stb. befolyásolják az adott tevékenységet. A különféle szenzorok által érzékelt értékeket összegyűjti, rendszerezi, illetve a kívánt formában elérhetővé teszi az egyes ügyfelek, felhasználók számára. Mindezt rendkívül költséghatékony módon és magas megbízhatóság mellett, hiszen a Kojimori megfelel az egyes iparágakban alkalmazott legszigorúbb szabványoknak és elvárásoknak. A Kojimoriról elmondható, hogy egy olyan megoldás, amelyben ötvöződik az ITware által felhalmozott tekintélyes szaktudás a japán precizitással és folyamatszemlélettel.

Bővebben...

NG-BOSS - CRM és Billing

Napjaink ügyfélkezelő és számlázási rendszerei az idők folyamán gigantikussá és átláthatatlanná növekedtek, ami rendkívül megnehezíti és megdrágítja használatukat. Elviekben képesek kiszolgálni a változó felhasználói követelményeket, de működtetésük, támogatásuk túlzott erőforrásokat igényel a távközlési cégektől, amikor ezen iparág profitabilitása folyamatosan csökken.

Bővebben...

Web Self Care - Önkiszolgáló webportál

Ügyfélszerzés és -megtartás önkiszolgáló webportállal. Hagyja, hogy Ügyfelei dolgozzanak Ön helyett! A Web Self Care segítségével egyszerűsítheti ügyfélszolgálati folyamatait, miközben tehermentesíti munkatársait és az ügyfelek kezébe adja az online ügyintézés lehetőségét.

Bővebben...

FLEETware - Flottakövetés

A FLEETware járműkövető rendszer a legmodernebb technológiákat alkalmazza, használatával a céges flotta minden járműve a nap 24 órájában megfigyelhető és nyomon követhető. A járművek kihasználtságában, illetve a felhasználásukban bekövetkezett hatékonyság javulása a cég profittermelő képességének növekedését eredményezi. Az áttekinthető flottakezelés és járműkövetés mellett a rendszer alkalmazásának további előnye, hogy a járművezetők és a járműfelhasználások ellenőrizhetősége nő.

Bővebben...

MANUware - Professzionális gyártáskövető rendszer

A MANUware gyártáskövető egy innovatív, sokoldalú, könnyen kezelhető és rendkívül rugalmas rendszer. Segítségével a felhasználó a különböző távoli, kültéri és beltéri helyszíneken mért környezeti, dolgozói és gépi adatokat valós időben ellenőrizheti, mindezekről egyetlen kattintással könnyen áttekinthető riportokat kérhet le. A szoftver felhasználójától távol eső munkahelyszínek sokrétűen, minden időpontban, visszamenőlegesen is ellenőrizhetővé válnak.

Bővebben...

MOTIware - Közösségi mobil TV

Az ITware terméke közösségi funkciók hozzáadásával bontja szét a hagyományos televíziózás korlátait és felhasználóközpontú, ergonomikus felületein személyre szabott műsornézési élményt biztosít a mobiltelefonon.

Bővebben...