Magyar English 日本語
Sun

RÓLUNK

 

Az ITware szinte az egyetlen olyan informatikai vállalat Magyarországon, amely közel két évtized óta beszállítója, fejlesztőpartnere a legnagyobb magyar mobilszolgáltatónak, valamint egyedi szoftverfejlesztéseivel hazai és nemzetközi vállalatok megoldásszállítója. 

 

Saját fejlesztésű alkalmazásaival élen jár a mobil adatkommunikációs megoldások létrehozásában és nemzetközi szinten is úttörője a mobiltelevíziózás elterjesztésének.

 

Az ITware sikereinek záloga az, hogy nem kizárólag termékeket értékesít immár 2001 óta, hanem komplex megoldásokkal szolgál az ügyfelei részére.

 

Az ITware elsősorban egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, de tevékenysége az üzleti tanácsadástól az új rendszerek fejlesztésén és kialakításán át az üzemeltetésig felöleli a teljes információtechnológiai spektrumot.

 

Ismerje meg csapatunkat, partnereinket!

 

A GDPR szabályzatnak megfelelő adatkezelési tájékoztatásunkat itt találja.

 

 

 

Az ITware fejlesztői többéves sokrétű ismerettel és tapasztalattal rendelkeznek a távközlésben szerzett gyakorlatnak köszönhetően.

Bővebben...


Az ITware közel egy évtizedes fennállása alatt a vezető IT vállalatok jelentős részével partneri kapcsolatot alakított ki, így mindig a lehető legjobb és leginkább testreszabott megoldást tudja nyújtani ügyfeleinek. Mivel szállítóktól függetlenül működünk, lehetőségünk van arra, hogy ne egyetlen gyártó, hanem mindig az ügyfél igényeit szolgáljuk ki. Az együttműködések nem csak számunkra, de partnereink számára is gyümölcsözőek, hiszen a kifejlesztett technológiák az ITware széleskörű terjesztési módszereinek köszönhetően a legváltozatosabb ügyfelekhez juthatnak el.

 

Bővebben...

 

 

Cégünk, az ITware kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa és gondozza a fiatal tehetségeket és eljuttassa az informatika világát azok számára is, akiknek máskülönben elérhetetlen lenne.

Bővebben...

 

A hosszú távú fejlődés egyik alapeleme az innováció, ám a fejlesztési projektek jelentős költségigénye és kockázata miatt csak nagy és erős pénzügyi háttérrel rendelkező cégek képesek folyamatos K+F tevékenységet végezni. A pályázatokban való részvétel nagymértékben megkönnyíti az ITware számára az innováció finanszírozását, így cégünk nagyobb eséllyel indulhat az újonnan megjelenő technológiák és az ezáltal megnyíló új piaci igények kielégítésének versenyében.


 

A GDPR szabályzatnak megfelelő adatkezelési tájékoztatásunkat itt találja. 

 


Az ITware - a piaci igényeket felismerve - olyan fejlesztéseket végez, melyekkel új piaci szegmenst teremt saját fejlesztésű termékeinek, szolgáltatásainak. A hosszú távú növekedés fenntartása érdekében cégünk a külföldi piaci jelenlét alapjait akarja erősíteni. A számos K+F projekt megvalósításának eredményeképp az ITware olyan innovációkat hoz létre, melyek iránt nemzetközi érdeklődés mutatkozik, így markáns jelenlét jöhet létre a nemzetközi piacokon is! 

Pályázatok, melyeken részt vettünk:

 


 

 

 

 

 

Új magyarország fejlesztési terv

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza 

 

Megtalál minket Budapesten!

Budafoki Business Center
1117 Budapest, Budafoki út 209.

Telefon: +36 (1) 463-0620
Fax: +36 (1) 463-0621 

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

follow me on facebook follow me on youtube follow me on linkedin

 

Bővebben...