Magyar English 日本語
Sun

Móricz Zsigmond Gimnázium tanulói búcsút intenek a szakadozó informatikai hálózatnak!

 

Az iskolák informatikai felszereltsége köztudottan hiányos, ezért is igyekeztünk a koronavírus miatt kialakult még nehezebb helyzetben segíteni őket. Éppen ezért felajánlottunk három szerverünket, amikkel az általános vagy középiskolák számítástechnikai termeit fejleszteni lehet.  

 

Az egyik ilyen iskola a szentendrei Móricz István Gimnázium, ahol problémát okozott két osztálynak egyszerre informatikai órát tartani, mert a rendszerük a túlterheltségtől akadozott.

 

Az iskola vezetője elmondta: "Sajnos, ha mindenki egyszerre lép be, sokszer nem látják a saját meghajtójukat a tanulók." Ezt fogja kiküszöbölni felajánlott szerverünk, így ott is még hosszú évekig tud jó szolgálatot tenni a HP ProLiant ML350 G6 szerverünk. Nagyon örülünk, hogy szerverünk segítségével sok gyerek szereti meg és akár választja később hivatásának az informatika varázslatos területét.

 

A HP ProLiant ML350 szervert Dankó Sándor az ITware ügyvezetője, valamint Tüzes Izabella marketing vezető adta át az iskola vezetőjének. További jó használatot kívánunk! 

 

 

 

Az iskola továbbra is szívesen fogad számítástechnikai felajánlásokat, így ha szeretne többet megtudni róluk, itt tud tájékozódni!