Magyar English 日本語
Sun

Izgalmas tudnivalók, amik megváltoztatják mindennapjainkat és közeli jövőnket is. 

 

Tegnap 76 vendég hallgatta meg előadásunkat és tudta meg, mire képes már ma a mesterséges intelligencia! Koronavírus miatt kialakult helyzetben online térbe tettük át mesterséges intelligencia előadásunkat, mely töretlen népszerűségnek örvend. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sokan eljöttek és meghallgatták Budaházy Gábor vezető adattudós kollégánk előadását. Webinárunkon vendégelőadóként a Develor képviseletében Csirmaz Nándor a fejlesztések mögött húzódó csapat és vezetői nehézségekről is beszélt, ezzel segítve a hallgatókat. 

 

 

Webinárunk célja, hogy beszélgetést kezdeményezzünk, hiszen ez a technikai újdonság számos kérdést vet fel a vállalatvezetők fejében, viszont a válaszokat itt élőben is feltehették. Gondolatébresztő fórumként teret és helyet adunk arra, hogy esettanulmányokon keresztül, gyakorlati példákon mutassuk be, hogy 2020-ban nem számít luxusberuházásnak egy MI szoftver. A legfontosabb stratgégiai és taktiktai döntések megalapozásához elengedhetetlen, így érdemes vissza is nézni az elődást. 

 

A webinárium során 5 különböző területről mutattunk be esettanulmányokat, amiket úttörő, mesterséges intelligencia technológiára épülő szoftverrel lehet megvalósítani. A HR, mezőgazdaság, gyártás, telekommunikáció területén alkalmazható MI megoldásokkal a vállalatok üzleti és műszaki előnyökhöz juthatnak, sőt akár bevételt is növelhetnek.

 

Az előadás előképzettség nélkül is érthető, magyar nyelvű, célunk, hogy az elméleti lehetőségek helyett valódi, hasznosítható példákon keresztül ismerjék meg a nézők a mesterséges intelligencia szoftvereket.

 

A felvételt INGYENESEN megtekintheti, ehhez írjon emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620 telefonszámon. Kollégáink elküldik a linket, ahol megtekinthető az előadás, melyet a résztvevők 100% ajánlana másoknak is!

 

Mivel nagyon sokan jelezték, hogy szeretnék élőben is megnézni az előadást, ezért folytatjuk ezt a sorozatot és tovább fejlesztjük azon javaslatok alapján, amit a visszajelzésekből kaptunk, hogy még jobb tartalmat tudjunk biztosítani Partnereinknek.

 

Amennyiben szeretne értesítést kapni a következő előadás időpontjáról és tematikájáról, írjon nekünk és küldünk meghívót az eseményről. Sok szeretettel várjuk!

 

Cégünk 2 évvel ezelőtt jelölte ki stratégiai iránynak a mesterséges intelligencia területét, azóta a Mesterséges intelligencia koalíció* tagjai is vagyunk. Ügyfeleinkkel történő beszélgetések során kiderült, hogy az adatok menedzselése, elemzése hatalmas segítséget nyújthat az üzleti döntésekben. Ha Önnek is kérdései vannak, szeretné felmérni milyen lehetőségeket rejt vállalata számára a mesterséges intelligencia bevezetése, akkor jöjjön el szakmai napunkra! Háromszor félnapos rendezvényünkön a gyakorlatban azonnal hasznosuló információkkal gazdagodhat, és megteheti a következő lépést vállalata fejlesztésében.

 

 Mesterséges intelligencia oktatás vállalatoknak

Ha kérdése merülne fel, írjon Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620.

 

*A Mesterséges Intelligencia (MI Koalíció) célja, hogy Magyarország a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén kerüljön az európai élvonalba, és váljon a nemzetközi MI közösség fontos tagjává. Az MI Koalíció részt vesz Magyarország MI stratégiájának kialakításában, illetve az MI elterjedésével összefüggő társadalmi és gazdasági hatások elemzésében is.