Magyar English 日本語
Sun

Második, bővített webinárunkon több mint 80 résztvevő tanulhatott az ITware-től!

 

A járvány miatt megváltozott helyzetben a legértékesebbel, a tudásunkkal szeretnénk támogatni környezetünket. Éppen ezért hoztuk létre "Mesterséges intelligencia a gyakorlatban" webinárunkat, ahol gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogyan használható a mesterséges intelligencia különböző iparágakban.

 

Ebben a kiszámíthatatlan, Covid 19 miatt kialakult helyzetben sok vállalat néz szembe olyan nehézségekkel, amit egy mesterséges intelligencia (MI) szoftver segíthet, sőt akár ki is válthat.

 

Számos iparágban helyettesíthet emberi munkafolyamatokat amivel hatékonyabbá és nyereségesebbé tehetik a területet. Ez nem jelenti azt, hogy emberek veszítenék el az állásukat, sőt... Kiváló lehetőséget ad a vállalti vezetők kezébe, amivel tehermentesíthetik a kollégákat az olyan fárasztó és monoton munkafolyamatok alól, amit egyébként sem szívesen végeznek, de egyszerűen szükségszerű. Egy ilyen szoftver bevezetése után viszont olyan feladatokra is jutna idő, amiben hasznosnak érzik magukat és sikerélményeket érhetnek el a munkatársak, így a vállalatok extra hatékonyságra, lojálisabb és proaktívabb kollégákra tudnak szert tenni, nem beszélve az elvégzett munka minőségéről és gyorsaságáról.

 

A webinárium során 5 különböző területről mutattunk be esettanulmányokat, amiket úttörő, mesterséges intelligencia technológiára épülő szoftverrel lehet megvalósítani. A HR, mezőgazdaság, gyártás, telekommunikáció területén alkalmazható MI megoldásokkal a vállalatok üzleti és műszaki előnyökhöz juthatnak, sőt akár bevételt is növelni.

Az előadás előképzettség nélkül is érthető, célunk, hogy az elméleti lehetőségek helyett valódi, hasznosítható példákon keresztül  ismerje meg a mesterséges intelligencia szoftvereket.

 

 

A prezentációt követően cégünk vezető adat tudósa Budaházy Gábor válaszolt a témával kapcsolatosan feltett kérdésekre. A webinárumra több mint 80, különböző iparágakból érkeztek vendégek és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi visszaérkezett értékelők szerint rendkívül profi előadást és számos újdonságot hallottak a vendégek. 

 

Mesterseges intelligencia oktatás ingyen 

Néhány visszajelzés: 

 

„Gratulálok a rendezvényhez és a professzionális előadáshoz!”

(Magdó Emil, Grafcon ügyvezető)

 

"Kellemes volt a high level AI előadás és a kiválasztott területek sokszínűsége, rendkívül impozáns Gábor felkészültsége és célorientált szemlélete."

(Vaszkó Péter, Telekom)

 

"Visszafogott várakozással ültem le, hogy megnézzem a webinárt. De nagyon
kellemesen csalódtam. Az egyik legjobb előadás volt, amit az utóbbi időben láttam."
(Stremeny Gábor, Develor)

 

A felvételt INGYENESEN megtekintheti, ehhez írjon emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívjon minket +36 (1) 463-0620 telefonszámon. Kollégáink elküldik a linket, ahol megtekinthető az előadás, melyet a résztvevők 100% ajánlana másoknak is! 

 

Éppen ezért folytatjuk ezt a sorozatot és tovább fejlesztjük azon javaslatok alapján, amit a visszajelzésekből kaptunk, hogy még jobb tartalmat tudjunk biztosítani Partnereinknek.

 

Amennyiben szeretne értesítést kapni a következő előadást időpontjáról és tematikájáról, írjon nekünk és küldünk meghívót az eseményről. Sok szeretettel várjuk!

 

Nagyon fontos számunkra, hogy ezt a területet gyakorlati módon is megmutassuk, mert hiszünk abban, hogy a mesterséges intelligencia használata rendkívüli módon tudja segíteni a kis és középvállalkozásákon át a nagyvállalatokat.

 

Szeretne mélyebb tudást szerezni és hiteles információkhoz jutni a mesterséges intelligencia használatáról?

 

Figyelmébe ajánljuk a piacon egyedülálló AI Clinic oktatási csomagunkat, amivel akár több kollégája számára biztosítunk oktatást az MI-ről. A csomag része egy fél napos workshop is, ahol saját cégét közösen elemezzük, feltárjuk azokat a területeket, ahol segítséget jelenthet a mesterséges intelligencia és segítünk abban is, hogy érdemes-e cégének egyáltalán MI-vel foglalkoznia!  

 Mesterséges intelligencia oktatás vállalatoknak